Betalen met Maestro op vakantie

Betalen met je pinpas op vakantie is gratis*
Betalen met je pinpas met Maestro® logo op vakantie binnen de Eurozone kost je helemaal niets, net als thuis. Dit geldt voor opnames bij geldautomaten, maar ook voor een betaling met je pinpas in de winkel. Zo kun je kosteloos betalen met je pinpas, zolang je saldo het toelaat.

Betalen met je pinpas op vakantie is veilig*
Veel contant geld op zak hebben hoeft niet meer, dankzij je pinpas met Maestro logo. Je rekent gewoon af met je pinpas bij buitenlandse winkels en bedrijven. Voorafgaand of tijdens de vakantie grote hoeveelheden geld opnemen is overbodig. Daardoor heb je weinig contant geld op zak nodig. En dat voelt een stuk veiliger!

Betalen met je pinpas op vakantie kan overal*
Kom je tijdens je vakantie het Maestro logo tegen, dan ben je welkom met je pinpas. En als je dat eenmaal weet, zie je Maestro ineens overal. Zo reken je net zo makkelijk die schoenen in Barcelona af met je pinpas, als de kaas in dat winkeltje in Frankrijk. Met meer dan 12 miljoen acceptanten in binnen- en buitenland is de kans groot dat je met je pinpas met Maestro logo kunt betalen. Zo betaal je op vakantie net als thuis!

* Pinnen met Maestro is binnen de Eurozone gratis, er kan een toeslag gerekend worden door het verkooppunt. Overal waar je het Maestro logo ziet, op ruim 12 miljoen verkooppunten wereldwijd, kun je betalen met je Maestro pinpas.

Maestro